Claim 10% korting op koffie en thee met code: BEDANKT10
Beste kwaliteit koffiebonen
Minimale bestelwaarde €20,-
Gratis verzending vanaf €50,- NL & BE
Puur ambacht
Klantenservice

DutchBeans BV
Ceresweg 34
8938BG Leeuwarden

e. [email protected]
KvK-nummer: 74106120
BTW-nummer: 859774430B01
Bank: NL51RABO0165818115
BIC-nummer: RABONL2UVERZENDEN & RETOURNEREN
Producten verzenden
Voor orders rekenen wij € 7,95 incl. btw verzendkosten. Bij een orderbedrag boven € 100,- incl. btw versturen wij je bestelling gratis.

Let op: Wij kunnen niet leveren op een postbus. 

Klachten
Voor klachten over onze producten, levering, service etc. kun je ons bereiken per telefoon op 058 20 37 067 of per e-mail op [email protected] op werkdagen van 9:00u tot 17:00u.

Procedure bij leverings- of productfouten
Wij raden je aan om direct na levering van je bestelling te controleren of je het juiste product hebt ontvangen en of deze onbeschadigd en compleet geleverd werd. Indien dit niet het geval is, of wanneer het product later een defect vertoont, volg je de volgende procedure:

Je klacht kun je per ticket versturen via je account-dashboard of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie. Je kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. 

Indien je klacht gegrond is dan sturen we een vervangend product toe of nemen wij het product retour. In het laatste geval ontvang je het volledige aankoopbedrag terug op je rekening, nadat wij het product retour hebben ontvangen. Geretourneerde artikelen dienen compleet te zijn en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Herroeping van je bestelling
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Wil je gebruik maken van dit recht? Volg dan de volgende procedure. 
Wij vragen je dit per e-mail aan ons te melden via [email protected] of een ticket aan te maken via je account-dashboard. Vermeld daarin  de besteldatum, ordernummer, orderbedrag, en de reden van het herroepen of retourneren van het product. Je bent niet verplicht om een reden op te geven voor het herroepen of retourneren van het product. Je dient het retourtransport in dit geval zelf te regelen. De kosten van het retourtransport zijn voor je eigen rekening. Na retourontvangst ontvangt je het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug op je rekening. Geretourneerde artikelen dienen compleet te zijn en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Uitsluiting herroepingrecht (Uitsluitend voor consumenten)
1. Indien je niet over een herroepingrecht beschikt, kan dit door DutchBeans alleen worden uitgesloten indien DutchBeans dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
2. Uitsluiting van het herroepingrecht is slechts mogelijk voor producten:
a. die door DutchBeans tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; 
d. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; 
e. voor losse kranten en tijdschriften; 
f. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden in pdf-formaat:

 Algemene voorwaarden DutchBeans

Voor het downloaden van onze voorwaarden is Acrobat reader nodig. Klik hier om Acrobat reader veilig te downloaden. 
 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending vanaf €50,-

NL & BE

Elke week vers gebrand

vol van smaak en aroma

Direct Trade

Een eerlijke prijs voor de koffieboer